Когато им предстои важно събитие, повечето компании допускат една и съща грешка. Отделят огромни средства, за да го организират – локация, кетъринг, сцена, визия, програма, подаръци за гостите и т.н., нерядко инвестират и в подкрепа от външни компании и агенции. И почти винаги пренебрегват най-ключовия елемент – предварителната подготовка на говорителите от самата компания, които трябва да предадат най-важните послания.

Ако ви очаква важно събитие, присъединете се към отбора на VMWare, Heineken Zagorka, Postbank и много други, които ни поканиха да подготвим техните говорители за максимално въздействие.

Виж още
Свържи се

Добре разказаните истории са един от най-могъщите комуникационни инструменти. Те предават разбираемо и въздействащо абстрактни послания, приковават вниманието на слушателите и ги вдъхновяват към действие. Затова и повечето компании търсят начини да интегрират истории в своите комуникации. Но това невинаги е лесно – обикновено добрите истории искат подход и език, различни от ежедневно корпоративните. И ако не ги открием, резултатът са слаби истории. А тях… по-добре изобщо да не ги разказваме.

Вдъхновете се от нашите кратки истории за това как помогнахме на организации като LIDL, Америка за България и VMWare да разкажат техните истории. И ни се обадете, за да го направим и за вас.

Виж още
Свържи се

Една от основните задачи пред всеки екип е да ражда идеи и да решава проблеми по креативен начин, и на база на тях да създава печеливши стратегии. Често, обаче, рутината на ежедневните задачи се превръща в пречка пред откриването на нови гледни точки – и дори най-добрите професионалисти имат нужда от малко креативна подкрепа отвън.

Имаме дълъг опит в измислянето, осъществяването и модерирането на брейнсторминг сесии и креативни работилници за екипи и групи от 2 до 250 души. Независимо дали са в рамките на кратка работна среща, еднодневна конференция или уикенд мениджмънт ритрийт за планиране, те винаги се създават според индивидуалната нужда и цел.

Вижте основните формати на нашите работилници и как екипът на детски научно-изследователски център Музейко ги използва за генериране на идеи за развитие.

Виж още
Свържи се

Може би сте мениджър на екип, изправен пред комуникационни предизвикателства или опитва да въведе промяна, която среща съпротива?
Искате да оптимизирате комуникационните процеси в компанията си, за да подобрите сътрудничеството и ефективността на хората си?
Предстои ви проект, който правите за поредна година, но екипът ви не успява да излезе от рутината и се нуждае от свеж външен поглед към комуникацията?
Може би планирате кампания, събитие или вътрешно-комуникационна инициатива, и искате да чуете обратна връзка и допълнителни идеи за тяхното реализиране?

Независимо дали имате нужда от кратка среща за бързи идеи или от системна консултантска подкрепа, не се колебайте да се свържете с нас.

Свържи се

Услуга 1: Говорители

Нашият процес

Анализ на аудитория и брейнсторминг

Заедно с говорителя анализираме аудиторията и търсим подходи за неочаквана и въздействаща гледна точка към темата. Генерираме голямо количество идеи за съдържание и структура.

Структура и сценарий

Помагаме на всеки говорител да подреди информацията по най-ефективния начин, фокусираме се върху разработването на сценарий с грабващо начало и въздействащ край, и преходи, гарантиращи плавност.

Репетиция и изнасяне

Репетираме с говорителя предварително и на сцената на събитието, използваме камера, за пълна обратна връзка за невербална комуникация и интонация, заснемаме самото събитие за последващ анализ и бъдещо подобрение.

Нашите говорители

Истинската радост за добрия учител идва, когато бъде надминат от ученика си. Тук можете да видите някои от говорителите, които Мишо е подготвял за публични презентации, и с които искрено се гордее. Ако искате презентациите и на вашата конференция или корпоративно събитие да са истински въздействащи, не се колебайте да се свържете с нас.

Loading...

За нас е чест да обучаваме говорители от:

Услуга 2: Сторителинг

Създадохме за VMWare България комуникационна сторителинг платформа, която разказва 5 истории от света на техните служители. Компанията превърна историите в основа на международна employer branding кампания.

Как да развълнуваме хората от една компания с истории за самата нея? Отговора на този въпрос търсихме заедно с екипа на Лидл България за вътрешната им конференция. Преследвахме уникалната гледна точка – неочакваната, вълнуваща, човешка история зад иначе леко шаблонните фрази като “социално отговорна компания” и “качествени продукти”. Открихме я за тях, с удоволствие ще я открием и за вас.

Историите са навсякъде – трябва само да ги открием и разкажем вдъхновяващо. Този простичък принцип застана в основата на сторителинг стратегията, която разработихме за най-голямата благотворителна организация в страната – Фондация “Америка за България”. Чрез нея организацията открива богатството на многобройните си истории и ги разказва вдъхновяващо във всички комуникационни канали.

Истинска чест е да търсим въздействащи истории заедно с:

Услуга 3: Работилници

Креативната мощ на екипа ви.

Изберете някоя от нашите работилници, а ние ще адаптираме формата и съдържанието й изцяло според целите, които искате да постигнете.

ЗАЯВЕТЕ РАБОТИЛНИЦА

Бързи идеи

Търсене на решения на малки проблеми; първоначален брейнсторминг

90 – 180 минути

2 – 15 участника

Работни срещи, малки събития

35 възможни инструмента

ИДЕО-логия

Дълбочинен брейнсторминг, търсене на нови подходи, големи групи

4 – 8 часа

5 – 250 участника

Подходящо за: Тиймбилдинг, големи събития

15 възможни инструмента

Стратегически идеи

Дълбочинен брейнсторминг + дългосрочно стратегическо планиране

12 – 16 часа

2 – 12 участника

Подходящо за: Екипни събития, лидерски ритрийти

7 възможни инструмента

0
работилници и събития
0
участници в работилници
0
инструмента за идеи

С радост помагаме за по-добра комуникация и креативност на екипите на:

Свържете се с нас

и нека заедно създадем решение,
което да ви помогне да постигнете комуникационните си цели.